Caroline van der Ploeg

Mijn naam is Caroline van der Ploeg, getrouwd met Pieterjan, moeder van drie dochters, gezegend met drie mooie schoonzonen en oma van 4 prachtige kleinkinderen.

Mijn werkzame leven ben ik gestart als verpleegkundige. Daarna heb ik enkele jaren als docent verpleegkunde gewerkt. In 2000 heb ik de overstap gemaakt naar een meer psychologische hoek door de opleiding Omgangskunde te volgen.  Sinds die tijd ben ik werkzaam als trainer en coach. In 2017  heb ik de post HBO opleiding tot integratief coach afgerond. Dit geeft een extra verdieping aan het werk als coach/counselor.

Omdat ontwikkeling/groei van mensen mijn passie is besteed ik een deel van de week aan counseling/coaching. Ik ondersteun mensen die vastlopen, of gewoon verder willen groeien. Kwetsbaarheid, puur,echt zijn, inzicht en bewustwording zijn voor mij kernwoorden. Dit geldt zowel voor mij persoonlijk als in de begeleidingen. Het is mijn passie om mensen te helpen zoeken naar wie ze werkelijk zijn en wat ze kunnen. Ik gebruik daarvoor regelmatig interactieve werkvormen. De principes van Groundwork pas ik met veel plezier toe in de begeleidingen. Dat wat ik doe is doorleefd.

Over Caroline

• Mensenmens
• Extravert
• Gevoelig
• Flexibel
• Actief

Motto

“Vertrouwen moet groeien, geef het de tijd”