Tamara Knook

Mijn naam is Tamara Knook. 29 jaar jong en single.  Ik kan erg genieten van fietsen, lekker eten, vriendschappen en mensen. Iedereen heeft zoveel moois in hem/haar zitten en dat ontrafel ik graag. Ik wil leven brengen; jou helpen om weer tot de kern te komen van wie je bent. Om keuzes te maken die dichtbij je eigen hart liggen.

Inmiddels ben ik een paar jaar geleden afgestudeerd als pedagoog en nu werkzaam als maatschappelijk werker in Rotterdam. De afgelopen jaren heb ik in verschillende organisaties gewerkt. Daar ligt mijn kracht: een tijd oplopen met een organisatie of mensen om ze verder te helpen in een proces van crisis of juist verder te helpen met groeien. Ook heb ik deze eigenschap ingezet in een pastoraal team. Na een aantal jaar zonder studie had ik toch weer zin om te leren en ontwikkelen. Ik ben de opleiding tot integratieve coach bij Groundwork gaan volgen in 2020. En mag al het moois wat ik leer, toepassen tijdens het coachen bij Precious.

Naast dat ik coach bij Precious mag ik ook regelmatig vrouwen masseren. Ik geniet ervan om vrouwen een ontspannen moment te bezorgen. Op verschillende vlakken is een massage erg helpend. Ook is het mogelijk om een combinatie te doen van coachen en masseren. Durf jij het aan?

 

 

Over Tamara

• Betrouwbaar
• Nieuwsgierig
• Bemoedigend
• (Eigen)wijs
• Gevoelig

Motto

“May your choices reflect your hopes, not your fears.”