Bea de Jong

Mijn naam is Bea de Jong. Ik ben getrouwd  met Duco en we hebben samen 4 kinderen. Ik ben mijn werkzaam leven begonnen als Z- verpleegkundige, en werkte met een kwetsbare doelgroep; verstandelijk gehandicapte mensen. Helaas heb ik, door fysieke omstandigheden, afscheid moeten nemen van dit beroep. Ik ben omgeschoold als Cliënten adviseur bij de Rabobank en ben later als medewerker bij hun Callcentre gaan werken.

Van 2007 tot 2018 heb ik met mijn gezin in het buitenland gewoond. Dat is één van de redenen waarom ik er de afgelopen jaren bewust voor heb gekozen om thuis te blijven en in mijn kinderen en man te investeren. In 2013 ben ik aan een nieuwe fase in mijn leven begonnen. In die tijd woonden we nog in Wenen -Oostenrijk- en ben ik gestart met de coach-opleiding (en trainersopleiding) bij Groundwork (in NL) en heb deze inmiddels met goed gevolg afgerond.
Van 2016-2018 hebben we in Düsseldorf -Duitsland- gewoond. En na 11 jaar buitenland zijn we in de zomer van 2018 weer terug en wonen we in Almere.

Ik hou heel erg van lezen, en ik kook graag. Daarnaast hou ik van mensen, en ik geniet in het bijzonder van één-op-één gesprekken. Mijn passie is de liefde en genade van God die ikzelf heb ontvangen door te geven, en die waarheid te delen met mensen om mij heen.

Over Bea

• Sensitief
• Uitnodigend
• Gedreven
• Enthousiast
• Begripvol

Motto

laat genade je hart en leven veranderen…